Ponyerne

Elevponyer:


Afrika:

Afrika er en 1'er pony som går LC niveau i dressur, men han har et stort potentiale indenfor dressuren. Afrika kan sagtens springe men er meget uerfaren. Afrika har ikke været brugt som elevpony så længe og kræver derfor en rytter som kan ride lidt i forvejen. Han er sød og rar og laver ikke ballade. 


Dropan: 

Dropan er en sød vallak som med den erfarne rytter kan gå LC niveau i dressur. Dropan kan sagtens springe, men kræver her en erfaren rytter. Dropan kan sagtens rides af nybegyndere, da han er sød og rar.


Hugo: 

Hugo er en rigtig sød og rar vallak. Hugo er en 2'er pony. Hugo kan sagtens rides hvis rytteren har bare lidt erfaring. Hugo går dressur på LC niveau, men kan øvelser til mere. Hugo kan godt lide og springe og er også god til det, men er stadig lidt uerfaren, så her kræves en lidt erfaren rytter. 


Bølle:

Bølle er den sødeste Fjordhest. Han er sød og rar og laver aldrig ballade, men han er en lidt stor dreng som er stærk og kan virke lidt voldsom for den nye rytter. Bølle giver dog altid en rigtig god tur, og selv nye ryttere kan ride Bølle. Bølle kan gå dressur på LC/LB niveau, men har ikke redet på det niveau noget tid nu, så det kræver lidt arbejde. Bølle er god til spring og han elsker det. 


BS:

BS er en shetter som har været elevpony en del år. Han er sød og rar og elsker at blive nusset om. Han kræver en lidt erfaren rytter da han godt kan drille lidt med at tage hovedet ned og fx spise græs når man rider ude om sommeren. Ellers en sød pony.


Markus:

Markus er en lille shetter som har gået som elevpony nogle år. Han er sød og rar i stalden. Markus bliver mest brugt til nybegyndere.


Lise:

Lise er en lille shetter som har gået som elevpony nogle år. Hun er sød og rar i stalden, men er ikke det store nussehoved. Lise bliver mest brugt til nybegyndere som har en til at trække sig.


Jordbær:

Jordbær er en lille shetter som gerne vil fremad. Hun er sød og sjov, og vil gerne nusses. Jordbær bliver mest brugt til lidt modige nybegyndere.


Liberty:

Liberty er en stor hest. Han går LC/LB dressur, men kan også rides af en rytter som ikke er så erfaren. Liberty er sød og rar og elsker at blive nusset om i stalden.